Logo Design Decorativ  
Amenajari Living 96
Amenajari Living
Amenajari interioare living - mobila sufragerie - Poze, Photo, Imagini
 Amenajari Poza Sufragerie
 
Amenajari Baie - Mobilier baie 96
Amenajari Bai
Decoratiuni interioare - Mobilier baie - Poze Amenajari interioare Baie
 Amenajari Baie
 
Mobila Dormitor 96
Amenajari Dormitoare
Decoratiuni interioare - Poze Amenajari interioare dormitor
 Mobila Dormitor
 
5 sfaturi pentru plantarea copacilor
Amenajari gradini
Copacii si arbustiise cumpara fie in ghivece, in saci care invelesc radacinile sau cu radacinile goale. In saci, radacinile sunt invelite cu pamant, care apoi este infasurat in iuta sau intr-o plasa de sarma. Plantelecu radacinile goale se cumpara fara pamant. Ambele variante sunt potrivite doar pentru plantarea de primavara si de toamna. Exemplarele din ghivece, care se mai numesc si plante de container, pot fi amplasate in gradina in timpul intregii veri.

1. Groapa de plantaretrebuie sa fie cel putin atat de lata si de adanca incat radacinile sa aiba loc lejer in ea. Cum groapa se umple cu compost maturat sau cuhumus afanat, ea va oferi conditii de start cu atat mai bune plantelor cu cat este mai mare. In cazul solului greu si lutos, este ca bine ca groapa sa fie de doua ori mai mare decat de obicei.

2. Tutorii de sprijin,care le confera stabilitate puietilor in primii lor ani de viata, seamplaseaza in groapa in acelasi timp, caci daca se infig mai tarziu in pamant, tutorii pot rani radacinile acestora.

3. Invelisul radacinilor,din materiale naturale, cum este iuta, nu trebuie indepartat. Desfacetidoar nodurile si lejerizati colturile. Este adevarat ca plasele desarma ruginesc si elibereaza radacinile plantelor, dar trebuie separate cat mai larg posibil.

4. Adancimea de plantareeste hotaratoare pentru sanatatea tuturor arbustilor. Coletul (gatul radacinii) trebuie sa se afle la nivelul suprafetei pamantului. Daca planta sta prea adanc, partea inferioara a tulpinii va fi acoperita cu pamant. In acest caz, exista pericolul putrezirii scoartei, iar consecinta acestui fapt este moartea copacului. Daca radacinile stau prea sus, cele superioare se usuca, iar copacul va fi slabit. De aceea, plantati in doi: in timp ce o persoana stabileste adancimea corecta,cealalta persoana umple groapa cu pamant si calca bine zona, pentru tastare.

5. Udati imediat, temeinic, toti copacii proaspat plantati. Creati un mic musuroi de pamant in jurul tulpinii.
 
<< Start < Inapoi 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Inainte >

Rezultate 669 - 672 din 2801Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2020 Design Decorativ