Logo Design Decorativ  
Hortensii: sfaturi de ingrijire
Amenajari gradini
Loc: Hortensiile pot fi cultivate cu succes in ghivece si in locuri insorite in cea mai mare parte a zilei.

Conditia:Plantele trebuie udate temeinic, iar ghivecele trebuie sa fie suficientde mari si sa aiba gaura de scurgere a apei. Toate hortensiile cresc in pamant de rododendroni.

Irigare: Hortensiile iubesc apa deploaie statuta, care poate fi adunata in butoaie mari. Daca nu este deajuns, se completeaza cu apa de la robinet, care se lasa sa stea un timp, in prealabil. In timpul verii, hortensiile se uda dimineata si seara, cate doua stropitori de 10 litri la un ghiveci mare.

Ingrasamant:De la mijlocul lui aprilie, administrati-le hortensiilor, o data la opt saptamani, un ingrasamant fuild care contine fier. In plus, administrati-le regulat un ingrasamant special pentru hortensii.

Taiere:Toamna, se taie florile ofilite, chiar sub inflorescenta. Primavara, se indeparteaza la toti lastarii, restul de codita, char deasupra frunzei superioare.

Iernare: Hortensiile din ghivece sunt mai sensibilela ger; de aceea, toamna, trebuie adunate intr-un garaj sau in alt loc luminos si ferit de ger, unde trebuie udate ocazional. De la mijlocullui aprilie, se amplaseaza mai intai intr-un loc la penumbra, inainte de a fi aduse in locul definitiv si insorit in care isi vor petrece toata vara.
 
Modele Case 131
Modele Case
Modele case
- Poze Case Proiecte case - Case Ieftine - case din lemn
modele case
 
Rafturi art deco mov Storyteller
Design interior

mobilier art deco

Stilul Art deco imbinat cu reciclarea mobilierului vechi au format un design contemporan cu un efect vibrant. Designer: Isabel Quiroga

mobilier design contemporan
 
Mobila de bucatarie -90
Mobila Bucatarie
Poze amenajari interioare - mobila bucatarie - practic in bucatarie - Decoratiuni interioare
Amenajari Bucatarie
 
<< Start < Inapoi 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Inainte >

Rezultate 705 - 708 din 2801Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2020 Design Decorativ