Logo Design Decorativ  
Mussaenda philippica
Amenajari gradini
Liga plantelor cu flori tropicale aduce in serele noastre vedete impresionante din toata lumea. Plantele semnal (Mussaenda) au in curs a doi candidati pentru sere care in timpul iernii se incalzesc si au temperaturi de camera. Planta semnal filipineza ( Mussaenda philippica ) are frunze acoperite de puf, care se coloreaza, in timpul perioadei de inflorire din toiul verii, in roz la capete.

In mijlocul acestor asa numite frunze superioare, care raman proaspete maimulte saptamani, se deschid florile propriu-zise galbene, care atragmulti fluturi. Cum in seara incalzita intensitatea luminii este cu mult mai mica decat in insula filipineza din care provine planta semnal, e aare nevoie de o taiere pentru a fi mentinuta in forma. Taiati lastarii imediat dupa fiecare inflorire. Administrati ingrasamant fluid o datala 14 zile (din martie pana in septembrie) si planta va face lastari noi, care cresc puternic pana la venirea iernii. In timpul iernii, temperatura trebuie sa fie de 20 grade.

A doua planta semnal ( Mussaenda frondosa )suporta temperaturi de 15 grade iarna.Daca pamantul este usor umed, la fiecare inflorescenta planta va face o frunza superioara alba cu flori propriu-zise galbene.

 
Modele Case 130
Modele Case
Modele case
- Poze Case Proiecte case - Case Ieftine - case din lemn
modele case
 
Podele curbate din lemn
Parchet
podele curbate din lemn Podelele de lemn cu sipci drepte sunt peste tot. Incercati un model cu linii mai organice si curbate. Producator: Waldilla.eu
pardoseli din lemn masiv
 
Mobila de bucatarie -87
Mobila Bucatarie
Poze amenajari interioare - mobila bucatarie - practic in bucatarie - Decoratiuni interioare
Amenajari Bucatarie
 
<< Start < Inapoi 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Inainte >

Rezultate 725 - 728 din 2801Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2019 Design Decorativ