Logo Design Decorativ  

Amenajari interioare living


Livingul este spatiul din locuinta in care petrecem cel mai mult timp cu familia reunita.
Fie ca ne relaxam, ne reincarcam bateriile dupa o zi grea de munca, fie ca ne primim musafirii, cu totii ne dorim ca livingul sa fie cat mai confortabil, sa fie amenajat astfel
incat sa ne reprezinte cat mai bine, sa ne reflecte personalitatea.

Fotoliile Kono

Fotoliile Kono - mobilier living
Mobilierul alb are mereu farmecul lui prin spatiul pe care il creaza, prin formele sale facute pentru confort pentru spate si baza cu un design funky. Creati un efect subtil in living cu fotoliile Kono de la Carlo Bimbi design.

Citeste tot articolul >>
 
Colectie de mobila pentru living


O colectie eleganta si rafinata care a surprins stralucirea anilor 40'. Stilul sofisticat se imprima in decorul casei prin tonurile folosite de alb si negru, crem, cat si insertiile metalice argintii. Ralph Lauren.

Citeste tot articolul >>
 
Semineul ZetaAtragator si cu mult stil, semineul Zeta este original si interesant. Numele acestuia e inspirat de forma eliptica si originle grecesti ale liniilor principale. EcoSmart.

Citeste tot articolul >>
 
Colectia de seminee din lemn UniversalUn design auster impletit cu siguranta maxima si cu eficienta ridicata. Aceste seminee se potrivesc cu orice design interior creand un stil contemporan. MetalFire.

Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte >
Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2023 Design Decorativ