Logo Design Decorativ  

Articole / Stiri / Evenimente / Comunicate de presa


Advertoriale, noutati si trenduri din sectorul Home&Deco, stiri, evenimente, articole
despre design interior, constructii si amenajari pentru casa si gradina.


Articolul dumneavoastra aici

Articolul dumneavoastra ar putea fi publicat chiar AICI.                                                   

Citeste tot articolul >>
 
Mobila pentru dormitor accesibila
Mobila pentru dormitor la preturi accesibile de la Vento VENTO reprezinta un importator si distribuitor direct de mobila accesibila, care se bucura de un mare impact pe piata inca de la infiintarea magazinului.
Cu o vasta experienta in domeniu, magazinul VENTO activeaza in principal prin comercializarea de mobila ieftina de calitate. Mobila este una dintre elementele principale ce se regasesc intr-o casa si pentru a va bucura de confortul mult dorit, trebuie sa selectati atent mobila pe care o aduceti in locuinta dumneavoastra.
Magazinul VENTO este aprovizionat doar cu mobila care va imbunatati aspectul vizual din casa dumneavoastra, cu usurinta. De asemenea, VENTO este expert in a intelege nevoile si bugetul dumneavoastra.
Citeste tot articolul >>
 
Scaune vizitator - Cum sa alegem cele mai bune modele?
Scaune vizitator, scaune asteptare Scaunul este o piesa de mobilier, de cele mai multe ori mobila, realizata in scopul asezarii unei persoane, care consta din sezut, spatar, picioare si elemente de legatura. Scaunele au cel mai adesea patru picioare (dar pot avea uneori si trei sau chiar unul, in cazul celor rotative) pentru a sustine sezutul la o oarecare inaltime deasupra podelei sau deasupra nivelului de baza.

Exista scaune care nu au spatar sau brate de odihnire a mainilor, care se numesc taburete sau, popular, "scaune de bar". O sofa sau un fotoliu reprezinta scaune mai mari si mai confortabile, marcand o tranzitie intre scaun si pat, care pot sustine una, doua sau chiar mai multe persoane. O banca reprezinta un scaun extins, care poate sustine mai multe persoane atat in interior cat si in exterior. Un scaun dintr-un vehicul este numit pur si simplu "scaun", in timp ce scaunul din spatele oricarui vehicol este mai degraba o canapea decat un scaun.
Citeste tot articolul >>
 
Cum alegem un scaun de birou?
scaun de birou directorial Munca de birou implica de obicei o pozitie stresanta la nivelul coloanei vertebrale.
Prin urmare, pentru a se evita dezvoltarea sau compoundarea problemelor de spate este important sa avem un scaun de birou care suporta partea inferioara a spatelui si promoveaza o pozitie buna.

Statul pe scaun este, dupa spusele oamenilor de stiinta, fumatul secolului XXI. Majoritatea stam cel putin 8 ore pe zi pe scaun, in fata calculatorului, unii chiar si mai mult. De aceea, un scaun de birou ergonomic este necesar pentru a preveni durerile de spate si bolile asociate cu statul pe scaun perioade prelungite de timp.

Scaunele de birou sunt ca pantofii, dar nu la fel de distractiv. Ne petrecem o mare parte din timpul nostru in ele. Ele accentueaza diferentele de statut si de gust. Ele afecteaza modul in care corpul nostru se simte. Dar, spre deosebire de pantofii pe care ii purtam la locul de munca, cei mai multi dintre noi nu ajungem sa ne alegem scaunele de birou.

Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte >


Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ