Logo Design Decorativ  

5 noi tendinte in amenajarea unei locuinte

Articole
vineri, 10 octombrie 2014
5 noi si fascinante tendinte in design interior Mobila este esentiala in definirea unui spatiu interior, si cu atat mai mult intr-o casa moderna, orientata spre inovatie si originalitate. Mobilierul contemporan este punctul de pornire in amenajarea unei locuinte elegante si rafinate, iar designerii internationali nu inceteaza in a ne uimi cu noi si fascinante tendinte de design interior.

MobilaContemporana.ro ne dezvaluie care sunt cele mai moderne 5 tendinte in amenajarea unei locuinte:


1. Mobila de exterior la interior
Da, asa este! Designerii duc amenajarile de interioare la urmatorul nivel prin mobilierului de exterior la interiorul locuintelor, cu scopul de a da viata unor spatii sofisticate si moderne. Bineinteles, mobilierul de exterior propus de aceasta tendinta nu este unul obisnuit ci unul care sa respecte linii rafinate si inovatoare. Cele mai populare optiuni sunt metalele invechite, sticla, impletitura de rachita si lemnul natural.

2. Eleganta
La mare cautare sunt piesele de mobilier contemporane care debordeaza de eleganta si extravaganta. Acestea sunt adevarate opere de arta care respecta o proportie ideala intre rafinament si opulenta, transformand total spatiile pe care le decoreaza. Aceasta tendinta isi propune sa socheze si sa impresioneze printr-o eleganta perfecta.

3. Mobilier Cultural
Indrazneste sa aduci culturile straine in casa ta! Piesele de mobilier si de decor inspirate din cultura unor popoare exotice precum cele africane sau asiatice sunt ideale pentru a construi o amenajare moderna cu mult bun gust si fara a supra-aglomera. Cele mai preferate elemente sunt textilele cu imprimeuri si lemnul de calitate.

4. Solutii inventive pentru spatii mici
Pentru ca foarte multe locuinte se bucura de o pozitionare buna, insa duc lipsa de spatiu, una dintre cele mai noi tendinte in amenajari isi propune sa gaseasca solutii originale pentru a imbunatati functionalitatea si estetica acestora. Spatiile mici au nevoie de solutii inventive, motiv pentru care se pune accent pe gasirea unor spatii de depozitare inedite si ascunse precum scarile sau spatiile de sub podele pe post de sertare.

5. Mobila de Moda Veche
Dintr-o casa moderna nu pot lipsi cateva piese de mobilier vintage. Aceasta tendinta este deosebit de populara si reprezinta un mod foarte bun de a conserva stilul si eleganta mobilierului de calitate. Cu totii stim ca mobila veche este mai durabila si robusta decat cea noua. O canapea, o masa sau o biblioteca vintage vor asigura o estetica unica si moderna casei tale.
 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ