Logo Design Decorativ  

Articole / Stiri / Evenimente / Comunicate de presa


Advertoriale, noutati si trenduri din sectorul Home&Deco, stiri, evenimente, articole
despre design interior, constructii si amenajari pentru casa si gradina.


Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design 2011

Bateria Kludi E-GO nominalizată la Premiul German pentru Design īn 2011

Kludi logo Anul acesta bateria Kludi E-GO, prima baterie hibrid de bucătărie din lume a fost nominalizată īn cadrul Premiului German pentru Design, alături de numeroase produse inovatoare pentru zona rezidenţială. Ministerul Economiei şi Tehnologiei din Germania acordă anual, īncepānd cu anul 2006, Premiul de Design pentru merite deosebite īn domeniul design-ului de produs. Kludi a dovedit astfel īncă o dată puterea capacităţii de inovaţie īn avantajul clientului final.

Īn 2010, ca recunoaştere a designului său inovator şi a uşurinţei īn folosire, bateria de bucătărie E-GO produsă de Kludi a cāştigat premiul Plus X Award. Juriul, format din specialişti din diferite domenii de activitate, a acordat īn unanimitate această distincţie, atāt la categoria Design, cāt şi la categoria Funcţionalitate.

Plus X Award reprezintă o competiţie de prestigiu, īn cadrul căreia sunt testate cele mai fiabile şi mai inovatoare produse din aria electronicelor şi produselor de lifestyle. Sunt vizate produse din 13 domenii de activitate, iar distincţiile Plus X Award reprezintă un punct de referinţă īn alegerea consumatorilor. Tot īn 2010 bateria Kludi E-GO a cāştigat locul doi la Premiul BMK pentru inovaţie la categoria baterii pentru bucătării.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>


Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2019 Design Decorativ