Logo Design Decorativ  

Articole / Stiri / Evenimente / Comunicate de presa


Advertoriale, noutati si trenduri din sectorul Home&Deco, stiri, evenimente, articole
despre design interior, constructii si amenajari pentru casa si gradina.


Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design 2011

Bateria Kludi E-GO nominalizată la Premiul German pentru Design în 2011

Kludi logo Anul acesta bateria Kludi E-GO, prima baterie hibrid de bucătărie din lume a fost nominalizată în cadrul Premiului German pentru Design, alături de numeroase produse inovatoare pentru zona rezidenţială. Ministerul Economiei şi Tehnologiei din Germania acordă anual, începând cu anul 2006, Premiul de Design pentru merite deosebite în domeniul design-ului de produs. Kludi a dovedit astfel încă o dată puterea capacităţii de inovaţie în avantajul clientului final.

În 2010, ca recunoaştere a designului său inovator şi a uşurinţei în folosire, bateria de bucătărie E-GO produsă de Kludi a câştigat premiul Plus X Award. Juriul, format din specialişti din diferite domenii de activitate, a acordat în unanimitate această distincţie, atât la categoria Design, cât şi la categoria Funcţionalitate.

Plus X Award reprezintă o competiţie de prestigiu, în cadrul căreia sunt testate cele mai fiabile şi mai inovatoare produse din aria electronicelor şi produselor de lifestyle. Sunt vizate produse din 13 domenii de activitate, iar distincţiile Plus X Award reprezintă un punct de referinţă în alegerea consumatorilor. Tot în 2010 bateria Kludi E-GO a câştigat locul doi la Premiul BMK pentru inovaţie la categoria baterii pentru bucătării.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>


Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ