Poze decoratiuni si amenajari interioare

Articole / Stiri / Evenimente / Comunicate de presa


Advertoriale, noutati si trenduri din sectorul Home&Deco, stiri, evenimente, articole
despre design interior, constructii si amenajari pentru casa si gradina.


Targurile I Love Handmade de Mos Nicolae si de Craciun 2011

Au inceput inscrierile la targurile I Love Handmade de Mos Nicolae si de Craciun!

Stim ca multa lume asteapta articolul de astazi. Astazi deschidem inscrierile pentru urmatoarele doua targuri I Love Handmade care se vor desfasura la Palatul Sutu (Muzeul de Istorie) din centrul Bucurestiului, vis-a-vis de Universitate si Teatrul National.

Cele doua targuri vor fi inainte de cele 2 cele mai importante sarbatori ale lunii decembrie si cele mai importante momente in care oamenii trebuie sa cumpere cadouri: Mos Nicolae si Mos Craciun.
Citeste tot articolul >>
 
Galeriile Noblesse continua inscrierile la concursul Insign Awards 2011

CONCURS: Galeriile Noblesse continua inscrierile la cea de-a doua editie Insign Awards

insign awards 2011 In 2011 Galeriile Noblesse va prezinta cea de-a doua editie a concursului anual Insign Awards in cadrul caruia sunt premiate cele mai reusite proiecte anuale de amenajari interioare realizate de designeri si arhitecti romani.

Provocarea lansata de Galeriile Noblesse pentru profesionistii in domeniu si tinerii arhitecti care isi doresc o cariera in domeniul designului interior consta in teme diverse, stiluri inedite si o nota personala care sa confere autenticitate fiecarui proiect inscris.

Galeriile Noblesse continua astfel initiativa de a promova designul in toate formele sale si de a oferi specialistilor in domeniu si tinerilor designeri si arhitecti posibilitatea de a-si promova proiectele realizate anual, bucurandu-se astfel atat de o importanta recunoastere materiala cat si profesionala. Concursul isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai avangardiste proiecte de design interior avand drept obiectiv recunoasterea Insign Awards in calitate de punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania.
Citeste tot articolul >>
 
Noua generatie de pompe de caldura REHAU

Noua generatie de pompe de caldura REHAU iti permite sa setezi de la birou temperatura pe care vrei sa o gasesti acasa!

Kludi logo Īn 2011 REHAU vine cu un nou sistem de climatizare cu pompă de căldură. Dotat cu o tehnologie de reglare inteligentă şi uşor de deservit, el permite setarea de la distanta a temperaturii ambientale a casei tale. Indiferent de locul unde te afli, poti comanda printr-un simplu click, de la orice calculator care are o conexiune la internet, temperatura pe care să o găseşţi la īntoarcerea acasă.

Pompa de căldură reprezintă alternativa pe care REHAU o oferă la sistemele clasice de īncălzire a locuinţelor (gaz metan, lemn, cărbuni).

Care sunt avantajele folosirii noii tehnologii?

Pompele de caldura Rehau folosesc īn proporţie de 75% energia regenerabilă din apă, aer sau sol şi doar 25% energie electrică. Astfel, pentru 1 kw de energie electrică consumat, pompa livrează aprox. 4 kw de energie termică.
Citeste tot articolul >>
 
Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design 2011

Bateria Kludi E-GO nominalizată la Premiul German pentru Design īn 2011

Kludi logo Anul acesta bateria Kludi E-GO, prima baterie hibrid de bucătărie din lume a fost nominalizată īn cadrul Premiului German pentru Design, alături de numeroase produse inovatoare pentru zona rezidenţială. Ministerul Economiei şi Tehnologiei din Germania acordă anual, īncepānd cu anul 2006, Premiul de Design pentru merite deosebite īn domeniul design-ului de produs. Kludi a dovedit astfel īncă o dată puterea capacităţii de inovaţie īn avantajul clientului final.

Īn 2010, ca recunoaştere a designului său inovator şi a uşurinţei īn folosire, bateria de bucătărie E-GO produsă de Kludi a cāştigat premiul Plus X Award. Juriul, format din specialişti din diferite domenii de activitate, a acordat īn unanimitate această distincţie, atāt la categoria Design, cāt şi la categoria Funcţionalitate.

Plus X Award reprezintă o competiţie de prestigiu, īn cadrul căreia sunt testate cele mai fiabile şi mai inovatoare produse din aria electronicelor şi produselor de lifestyle. Sunt vizate produse din 13 domenii de activitate, iar distincţiile Plus X Award reprezintă un punct de referinţă īn alegerea consumatorilor. Tot īn 2010 bateria Kludi E-GO a cāştigat locul doi la Premiul BMK pentru inovaţie la categoria baterii pentru bucătării.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte > Sfarsit >>


Design Decorativ pe Twitter sitemap
Copyright © 2008-2019 Design Decorativ - Toate drepturile rezervate