Logo Design Decorativ  

Articole / Stiri / Evenimente / Comunicate de presa


Advertoriale, noutati si trenduri din sectorul Home&Deco, stiri, evenimente, articole
despre design interior, constructii si amenajari pentru casa si gradina.


Vreaumobila.ro - Mobila la comanda online

Vreaumobila.ro - Mobila la comandaMobila la comanda pe Vreaumobila.ro Daca vrei sa castigi timp si ca experienta sa devina una placuta, poti cumpara mobila online.
VreauMobila.ro este principalul magazin online destinat vanzarii de mobilier cu peste 3.000 de produse prezente permanent in oferta, care reprezinta o garantie a calitatii produselor si serviciilor pe care le ofera.
Echipa VreauMobila.ro intelege nevoile clientilor sai si produsele sunt adaptate nevoilor specifice ale acestora. Printre produsele pe care le puteti gasi pe site-ul VreauMobila.ro amintim mobila de dormitor, mobila de bucatarie, mobilier de birou, saltele, scaune, canapele, electrocasnice, accesorii, toate oferind solutii functionale cu un design de calitate, la preturi accesibile pentru toata lumea.
In cazul in care nu gasiti un mobilier pe dimensiunile de care aveti nevoie, VreauMobila.ro va ofera posibilitatea de a va realiza mobila la comanda pe baza unui schite personale sau pe baza unei schite realizata cu un angajat calificat din echipa. Solutia unui mobilier executat dupa cerintele spatiului este un lucru care va facilita redecorarea casei dumneavoastra si care va maximiza astfel spatiul pe care il aveti.

Citeste tot articolul >>
 
Targurile I Love Handmade de Mos Nicolae si de Craciun 2011

Au inceput inscrierile la targurile I Love Handmade de Mos Nicolae si de Craciun!

Stim ca multa lume asteapta articolul de astazi. Astazi deschidem inscrierile pentru urmatoarele doua targuri I Love Handmade care se vor desfasura la Palatul Sutu (Muzeul de Istorie) din centrul Bucurestiului, vis-a-vis de Universitate si Teatrul National.

Cele doua targuri vor fi inainte de cele 2 cele mai importante sarbatori ale lunii decembrie si cele mai importante momente in care oamenii trebuie sa cumpere cadouri: Mos Nicolae si Mos Craciun.
Citeste tot articolul >>
 
Galeriile Noblesse continua inscrierile la concursul Insign Awards 2011

CONCURS: Galeriile Noblesse continua inscrierile la cea de-a doua editie Insign Awards

insign awards 2011 In 2011 Galeriile Noblesse va prezinta cea de-a doua editie a concursului anual Insign Awards in cadrul caruia sunt premiate cele mai reusite proiecte anuale de amenajari interioare realizate de designeri si arhitecti romani.

Provocarea lansata de Galeriile Noblesse pentru profesionistii in domeniu si tinerii arhitecti care isi doresc o cariera in domeniul designului interior consta in teme diverse, stiluri inedite si o nota personala care sa confere autenticitate fiecarui proiect inscris.

Galeriile Noblesse continua astfel initiativa de a promova designul in toate formele sale si de a oferi specialistilor in domeniu si tinerilor designeri si arhitecti posibilitatea de a-si promova proiectele realizate anual, bucurandu-se astfel atat de o importanta recunoastere materiala cat si profesionala. Concursul isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai avangardiste proiecte de design interior avand drept obiectiv recunoasterea Insign Awards in calitate de punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania.
Citeste tot articolul >>
 
Noua generatie de pompe de caldura REHAU

Noua generatie de pompe de caldura REHAU iti permite sa setezi de la birou temperatura pe care vrei sa o gasesti acasa!

Kludi logo În 2011 REHAU vine cu un nou sistem de climatizare cu pompă de căldură. Dotat cu o tehnologie de reglare inteligentă şi uşor de deservit, el permite setarea de la distanta a temperaturii ambientale a casei tale. Indiferent de locul unde te afli, poti comanda printr-un simplu click, de la orice calculator care are o conexiune la internet, temperatura pe care să o găseşţi la întoarcerea acasă.

Pompa de căldură reprezintă alternativa pe care REHAU o oferă la sistemele clasice de încălzire a locuinţelor (gaz metan, lemn, cărbuni).

Care sunt avantajele folosirii noii tehnologii?

Pompele de caldura Rehau folosesc în proporţie de 75% energia regenerabilă din apă, aer sau sol şi doar 25% energie electrică. Astfel, pentru 1 kw de energie electrică consumat, pompa livrează aprox. 4 kw de energie termică.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte >


Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ