Logo Design Decorativ  

Alege cu grija urmatorul scaun de birou

Articole
Monday, 15 December 2014
Scaune de birou ergonomice Te-ai gandit vreodata ca starea ta de sanatate se datoreaza mobilierului pe care il folosesti? Multe dintre afectiunile musculare sau probleme ale circulatiei sangvine se datoreaza felului in care iti pozitionezi corpul atunci cand te asezi pe scaun.

Dezavantajele unui scaun de birou ales incorect

Daca desfasori o munca de birou si petreci in jur de 8 ore pe zi, orice minut in care corpul tau este asezat intr-o pozitie nerecomandata conteaza. O astfel de pozitie este provocata de scaunul ales gresit si poate provoca dureri ale coloanei vertebrale dar si afectiuni ale functiei respiratorii sau digestive. Un scaun clasic de birou te forteaza sa ai o pozitie fixa si obositoare, iar sistemul muscular si osos au de suferit!
Pericolul unei tinute incorecte este unul real, asa ca trebuie sa ai o grija excesiva atunci cand alegi obiecte de mobilier, aparent banale. Tine cont de timpul pe care il petreci la birou si ia in vedere o arie larga de tipuri de scaune ergonomice. Un magazin online specializat in acest tip de mobilier este www.scaune-online.ro si iti asteapta vizita in pentru a alege scaunul perfect!
Vino in magazinul scaune-online.ro

Oferta scaune-online este extrem de variata atat in modele cat si in preturi!
Alege modelul preferat si va fi livrat in cel mai scurt timp! Tine cont de niste detalii esentiale atunci cand iti doresti sa achizitionezi un scaun de birou. Unul dintre ele este materialul cu care este tapitat. Acesta trebuie sa fie de o calitate buna, pentru a rezista la uzura. Un alt aspect important este un spatar cu forma curbata si dinamica, pentru a ajuta pozitionarea spatelui si a bazinului. Manerele reglabile sunt si ele necesare pentru a aseza bratele adecvat in timpul muncii de birou.

Vei gasi toate aceste caracteristici si multe altele, la o multime de modele de scaune de birou de pe scaune-online.ro!

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ