Logo Design Decorativ  

Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design 2011


Bateria Kludi E-GO nominalizată la Premiul German pentru Design în 2011

Kludi logo Anul acesta bateria Kludi E-GO, prima baterie hibrid de bucătărie din lume a fost nominalizată în cadrul Premiului German pentru Design, alături de numeroase produse inovatoare pentru zona rezidenţială. Ministerul Economiei şi Tehnologiei din Germania acordă anual, începând cu anul 2006, Premiul de Design pentru merite deosebite în domeniul design-ului de produs. Kludi a dovedit astfel încă o dată puterea capacităţii de inovaţie în avantajul clientului final.

În 2010, ca recunoaştere a designului său inovator şi a uşurinţei în folosire, bateria de bucătărie E-GO produsă de Kludi a câştigat premiul Plus X Award. Juriul, format din specialişti din diferite domenii de activitate, a acordat în unanimitate această distincţie, atât la categoria Design, cât şi la categoria Funcţionalitate.

Plus X Award reprezintă o competiţie de prestigiu, în cadrul căreia sunt testate cele mai fiabile şi mai inovatoare produse din aria electronicelor şi produselor de lifestyle. Sunt vizate produse din 13 domenii de activitate, iar distincţiile Plus X Award reprezintă un punct de referinţă în alegerea consumatorilor. Tot în 2010 bateria Kludi E-GO a câştigat locul doi la Premiul BMK pentru inovaţie la categoria baterii pentru bucătării.

Din punct de vedere vizual nu există o schimbare la nivel vizual faţă de o baterie de bucătărie normală deoarece unitatea electronică "e - control" se îmbină armonios şi elegant în design-ul modern de un minimalism pur.

Tehnologia dezvoltată special pentru acest produs oferă comfort în utilizare în cel mai mare grad de perfecţiune. Apa porneşte şi se opreşte instant atunci când senzorul detectează mişcarea. Prin acest mod de funcţionare se furnizează o cantitate de apă dozată, la o temperatură presetată, într-un timp precis de funcţionare.

Acest lucru este util mai ales când ambele mâini sunt ocupate cu umplerea unor recipiente mari. Astfel utilizarea este absolut igienică deoarece bateria nu este atinsă de mâinile murdare iar după 90 de secunde debitul de apă se opreşte automat.

Dincolo de designul inovator şi modern, acest sistem are incontestabile avantaje economice şi ecologice pentru consumator. Folosind opţiunile pentru reglarea cantităţii de apă şi a temperaturii consumatorul va evita risipa apei.

Despre Kludi
KLUDI este lider de piaţă în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania, Austria şi Elveţia. Fondată în Germania în anul 1926, compania are în prezent peste 1000 angajaţi în toată lumea şi o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Kludi dezvoltă şi produce baterii de lux pentru baie şi bucătărie, sisteme de duş şi accesorii pentru baie precum şi baterii medicale pentru clinici. Kludi deţine fabrici în Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi - RAK in Emiratele Arabe Unite şi centre de comercializare în România, Germania, Austria, Olanda, Franţa, Polonia, Ungaria, Elveţia, Cehia, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi www.kludi.ro.


Pentru informaţii despre Kludi România vă rugăm să o contactaţi pe Raluca Munteanu, PR Manager, GolinHarris, la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau la telefon 0742.100.657.

KLUDI ROMÂNIA S.R.L.
050826 Bucureşti
Str. Uranus nr. 98
Bl U8, sc 2, ap 35
România

Telefon: +40 318 805 165
Fax: +40 318 805 166
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
www.kludi.ro

Galerie imagini:

Bateria Kludi E-GO nominalizata la Premiul German pentru Design in 2011 bateria de bucatarie Kludi E-GO
 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ