Logo Design Decorativ  

Bosch a lansat "DREMEL - Carte pentru inspiratie"

Articole
deveniti propriul vostru designer de interior cu DREMEL         Bosch a lansat "Dremel - Carte pentru Inspiratie" si isi inspira clientii sa devina proprii lor designeri de interior.

Bosch a lansat un indemn si o provocare tuturor romanilor - "deveniti propriul vostru designer de interior!". Astfel, cu ocazia primului atelier de bricolaj, "Design Your Life", divizia de scule electrice Bosch a lansat si "Dremel - Carte pentru inspiratie", care contine 50 de sfaturi practice de decorare interioara.
Dremel este una din marcile de scule electrice ale concernului german, iar pentru toate proiectele descrise in carte sunt de ajuns uneltele Dremel. In cadrul atelierului de bricolaj s-au executat proiecte incluse in cartea nou lansata.

Cartea nou lansata ofera 50 de idei de proiecte manuale creative cu diferite grade de dificultate, utilizand sistemul de unelte multifunctionale Dremel's Versatile Tool Systems. Impartita in 4 sectiuni: decorarea casei, idei de sezon, arte si artizanat si bricolaj, manualul se doreste a deveni un instrument practic si usor de utilizat, pentru a crea un spatiu ce reflecta cat mai bine personalitatea fiecaruia. Astfel, Bosch vrea ca fiecare client al sau sa devina propriul sau arhitect, un designer al noii vieti pe care si-o construieste pas cu pas.

De-a lungul anilor, Bosch a devenit celebru pentru organizarea de ateliere de bricolaj in cele mai neconventionale locuri, de la magazinele de bricolaj ale partenerilor, la scoli, parcul Herastrau sau chiar piata Obor. In cadrul acestui atelier, specialistii Dremel au vrut sa demonstreze faptul ca este foarte usor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spatiu de lucru special.

Evenimentul "Design Your Life", in cadrul caruia s-a lansat manualul Dremel, s-a bucurat de sustinerea si prezenta Luanei Ibacka, care a povestit in detaliu ideile de bricolaj prezentate in carte si a recomandat uneltele Dremel ca o solutie practica pentru infrumusetarea locuintei:
"M-a preocupat mereu "arta de a trai cu stil", cu mine insami, cu caminul si obiectele de care ma inconjor, cu alegerile privind ceea ce mananc, unde imi petrec timpul liber, in ce fel ma relaxez. Majoritatea informatiilor necesare unei vieti de calitate, le-am dobandit din carti si din intalnirile cu specialisti. Mi-a placut faptul ca ideea acestei carti este tocmai de a inspira o viata mai frumoasa. Bosch si Dremel ne propun prin lansarea "Dremel - Carte pentru Inspiratie", un exercitiu estetic, intr-o lume in care avem nevoie din ce in ce mai mult de exemple pozitive si de convigerea ca singuri ne putem face viata mai placuta" a declarat Luana Ibacka.

Specialistii Bosch indeamna publicul din Romania sa sarbatoreasca momentele din timpul anului, in care se aduna familia si prietenii, cand traditiile sunt la loc de onoare sau momentele speciale din anotimpul preferat, in tonalitatile si culorile lor diferite. De la idei pentru Craciun, la aniversari in familie, sau personalizarea de cadouri, Bosch vrea ca fiecare client Dremel sa-si gaseasca inspiratia in aceasta carte, care este primul manual oferit de catre un producator de scule electrice pe piata din Romania.

Cu ajutorul cartii si a gamei de produse Dremel pentru bricolaj, clientii pot aduce o nota personala fiecarui element din casa si gradina. Specialistii Bosch vor sa demonstreze faptul ca uneltele pot deveni partenerul ideal pentru a crea propriul colt de petrecere a timpului liber, distractiv si deconectant, transformand universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, ce reprezinta cat mai bine personalitatea fiecaruia.

Dremel - Carte pentru inspiratie

Carte pentru inspiratie Nr.1 Carte pentru inspiratie Nr.2

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ