Logo Design Decorativ  

Cea mai revolutionara vopsea decorativa de interior: PLASMA 3D

Articole

Cea mai revolutionara vopsea decorativa de interior PLASMA 3D
GRUPUL de firme MENATWORK a lansat de curand in ROMANIA, vopseaua PLASMA 3D, un sistem decorativ multiefect, disponibil in 5.000 nuante, ce se aplica la interior pe suprafete verticale si orizontale: parchet, perete, plafon, obiecte de mobilier, usi ... realizandu-se finisaje decorative cu efecte unice si texturi variate: crocodil, sarpe, lemn, marmura, granit, travertin etc. E rezistenta la trafic in cazul pardoselilor. E un produs ideal pentru finisaje decorative de interior. Este un must-have in tendintele designer-ilor, achitectilor, constructorilor, aplicatorilor, comerciantilor, precum si tuturor celor ce functioneaza in domeniul amenajarilor, restaurarilor, finisajelor, decoratiunilor de interior rezidentiale, comerciale, hoteliere.

PLASMA 3D revolutioneaza lumea decorativelor de interior si se adrezeaza direct Dvs: designerilor, arhitectilor, constructorilor, aplicatorilor, comerciantilor, precum si tuturor celor ce functioneaza in domeniul amenajarilor, restaurarilor, finisajelor, decoratiunilor de interior rezidentiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc.

In urma cu nici 1 an, s-a nascut in ITALIA, un produs atat de versatil, ofertant si atractiv, incat nu putem doar sa vorbim despre el ... ci este nevoie sa il vedeti, sa il pipaiti ... si doar apoi sa-i gasiti un loc artistic si estetic in portofoliul Dvs. profesional.

Pentru a cunoaste si pentru a lucra cu aceasta inovatoare aplicatie decorativa, va propunem sa participati la cursurile de perfectionare.
In zilele 8 & 9 noiembrie 2012, organizam la sediul MENATWORK, o sesiune de instruire specializata, tehnica si practica: PLASMA 3D (informare atasata), sustinuta de experti plasmatori din ITALIA. In acest mod, furnizam sistemul complet PLASMA 3D: produs, instrumente specifice de lucru, tehnici speciale de aplicabilitate.

Imagini de la evenimentul de lansare a vopselei PLASMA 3D, precum si de la anteriorul curs, puteti vizualiza la pagina noastra de Facebook: Galerie foto Lansare PLASMA 3D la MENATWORK

Reportaje video pentru prezentarea si aplicarea vopselei decorative PLASMA 3D:


Pentru informatii suplimentare despre vopseaua decorativa de interior PLASMA 3D ori pentru inscriere la cursuri, va sugeram sa ne contactati la telefon: 021.5296.200/255 sau pe e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Documente pentru descarcare:

FORMULAR de INSCRIERE la CURS aplicatori PLASMA 3D
Prezentare curs TEHNICI de APLICARE PLASMA 3D by LOGGIA
Comunicat de Presa PLASMA 3D din 26.09.2012

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ