Logo Design Decorativ  

Concursul Amenajarea unei camere dintr-un camin studentesc

Articole

Design Studio - AmbientEXPO
"If you can design one thing, you can design everything"
Editia a XX-a, Ambient EXPO 2013

Concursul Design Studio - AmbientEXPO

REGULAMENT DE PARTICIPARE Concursul "DESIGN STUDIO - Ambient EXPO 2013"


1. Tema concursului

"Design Studio" este un concurs de design de produs si ambient ce are ca scop amenajarea camerei de camin a studentilor arhitecti (Bucuresti – „Complexul Tei”, Iasi – Campus "Tudor Vladimirescu", Timisoara – Complexul Universitatii Politehnice, Cluj-Napoca -Complexul Universitatii Politehnice). Camera va fi gandita pentru 4 persoane.

Participantii (1 sau 2 studenti/proiect) trebuie sa propuna o amenajare cat mai practica si functionala pentru a imbina cele 3 elemente principale ale unei camere de camin: zona de lucru, zona de dormit si cea de depozitare (dulapuri/polite) + zona de servit masa (aceasta se va afla la intrarea in camera). Acestia trebuie sa creeze piese de mobilier modulare (ex. pat+dulap, dulap + zona de lucru etc.).

Pentru realizarea acestui proiect, concurentii trebuie sa specifice materialele folosite si pretul acestora atat pentru modulele de mobilier, cat si pentru finisaje (ex. parchet, mochete, tapet, placi ceramice, corpuri de iluminat etc.). Materialele folosite pentru finisaje si piesele de mobilier sunt alese de catre semnatari astfel incat sa nu depaseasca bugetul de 2000 de euro (bugetul este estimativ).

2. Scopul concursului "Design Studio" - "If you can design one thing, you can design everything"

Misiunea proiectului: sustinerea si incurajarea tinerilor studenti/absolventi in „amenajarea, proiectarea si realizarea obiectelor ce se regasesc in camera de camin de studenti (mobilier, finisaje si accesorii/decoratiuni etc.)
Prima editie a Concursului "Design Studio" va sustine si promova excelenta in design-ul tinerilor studenti si al celor proaspat absolventi.

3. Participanti

Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani la data inchiderii competitiei, 10 aprilie 2013. Sa fie tineri absolventi si/sau studenti in curs, ai unei institutii de profil, facultati de arhitectura, urbanism, arhitectura de interior, specializari in arhitectura de interior, design de produs, mobilier si amenajari interioare -la zi, la frecventa redusa sau la fara frecventa. Se accepta in concurs tineri absolventi si/sau studenti romani cu domiciliu in Romania, tineri absolventi si/sau studenti straini care studiaza in Romania, tineri absolventi si/sau studenti romani care studiaza in strainatate.
Este interzisa participarea la concurs pentru: -membrii juriului -angajati si rude ai organizatorilor -angajati si rude ai partenerilor si sponsorilor -si, in general, orice persoana care participa direct sau indirect in realizarea acestui concurs.

4. Inscrierea in concurs si predarea proiectelor

Inscrierea in concurs
Pentru inscrierea in concurs este necesara completarea formularului prezent pe pagina www.adep.ro/concurs/

Predarea proiectelor
Proiectul va fi paginat pe maxim 2 planse de dimensiune A1, realizate la o rezolutie de 300 ppi sau mai mare, orientate vertical (portrait).

Pentru confidentialitatea planselor, acestea vor avea un cod de identificare in partea dreapta jos, format din 6 caractere, cifre si litere la alegere.

Plansele vor fi salvate in format PDF, arhivate cu numele complet al participantului si apoi trimise la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , sau daca dimensiunea arhivei depaseste 25mb, poate fi folosit si unul din serviciile de transfer de date online (transfer.ro, dropbox.com etc).

Deadline inscriere & predare lucrari/dosare -10 aprilie 2013, ora 24.00

Citeste regulamentul complet al concursului >>

AMBIENT EXPO

Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine 18-21 Aprilie 2013 Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti.

AMBIENT este un targ lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est care prezinta cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.
In 2012, AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO au reunit 300 firme din 22 tari, pe o suprafata de 15.000 mp, beneficiind de un numar de 15.000 de vizitatori, atat specialisti cat si public larg.
Aflat la editia a XX-a, AMBIENT EXPO va fi organizat intr-un nou concept care respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile targuri cu tematica similara.

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ