Logo Design Decorativ  

Cum iti calculezi bugetul pentru renovarea dormitorului?

Articole
vineri, 27 februarie 2015
Calculator costuri renovare dormitor Deschide Galeria FOTO
       
Dormitorul este oaza de liniste pe care o cautam in fiecare seara, cand ne intoarcem acasa obositi si stresati dupa o zi incarcata la munca. In ultima vreme, ti se pare ca dormitorul nu mai reprezinta cu succes ideea de relaxare, ca a devenit anost si ca are nevoie de o schimbare? Inevitabil, a doua intrebare pe care ti-o adresezi este: cat ma costa sa renovez dormitorul? Raspunsul il poti afla mult mai simplu decat banuiesti!

Renovarea unui dormitor matrimonial te poate ajuta sa creezi un mic sanctuar in casa si, in acelasi timp, sa-i cresti valoarea pentru situatia in care te vei gandi vreodata sa iti vinzi locuinta. Partea buna este ca, indiferent cat ai de gand sa investesti in renovarea dormitorului, exista o multime de idei ce pot avea un impact semnificativ asupra acestei incaperi.

Cu ce poti incepe renovarea unei incaperi? Inainte de toate, trebuie sa te gandesti daca ai nevoie de schimbari in ceea ce priveste structura acesteia sau daca sunt necesare doar cateva reparatii. Apoi, probabil vei dori sa improspatezi aspectul general, alegand o vopsea lavabila care sa se potriveasca mai bine cu dorintele tale. Acum exista o aplicatie online care te poate ajuta sa calculezi cat te costa toate acestea. Este vorba despre un calculator de costuri, care iti socoteste cheltuielile pentru renovarea unei camere, conform preturilor reale. In ciuda varietatii de servicii de renovare pe care le ia in considerare, aplicatia este usor de utilizat.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci dimensiunile incaperii pe care vrei sa o renovezi, sa alegi din lista serviciile si materialele necesare si vei obtine un calcul exact, plus o lista de cumparaturi pe care o poti utiliza pe loc. Aplicatia poate fi accesata gratuit AICI.

Inainte de ajunge la partea privind calculul costurilor pe care le presupune renovarea dormitorului tau, iata mai jos cateva idei din care sa te inspiri...
Deschide Galeria FOTO

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ