Logo Design Decorativ  

Cursuri de initiere in designul interior 2012

Articole

Curs design interior Bell’Agio Casa

In perioada 7-16 iunie 2012 Bell’Agio Casa Bucuresti pregateste pentru cei pasionati de design interior o serie de cursuri sustinute de profesori universitari de la Facultatea de Design Interior din cadrul UAUIM Bucuresti.

Daca te vezi designer de interior, dar nu indraznesti sa combini culorile, sau daca visezi sa creezi interioare asa cum numai in reviste poti vedea, atunci acesta este locul potrivit. Aceste cursuri reprezinta abecedarul in arta decorarii casei.

Pornind de la concepte si exprimandu-le prin materiale, tesaturi, culoare si proportii, cu un minim de efort prin utilizarea unor elemente de decoratie, vei invata cum sa schimbi intreaga atmosfera a unei camere. Vei descoperi ca obiectele decorative au un impact important in designul locuintei, putand sa imbogateasca un interior, dar in acelasi timp reprezentand modul de a-ti exprima propria personalitate.

Profesorii de la UAUIM, arhitecti cu experienta si numeroase lucrari practice in portofoliu, va vor impartasi din creativitatea si experienta lor pentru a descoperi impreuna o intreaga gama de idei usor de pus in practica in interioarele voastre.

Veti trece impreuna cu arhitectii Adina Dinescu, Beatrice Joger si Marius Marcu-Lapadat prin toate procesele designului de interior- de la “Cultura locuirii”, “Istoria stilurilor” pana la “Tendinte in moda de interior” si “Textile in decorarea casei”. Vor fi discutii despre culori, tesaturi, pasmanterie, mobilier, accesorii pentru casa si multe altele.

Exista multe carti si cursuri care te pot invta cum sa croiesti o draperie, insa aici vei invata cum sa o asortezi , astfel incat sa se potriveasca cu casa pe care o ai si sa o transforme intr-un camin plin de caldura si comfort, adaptat stilului tau. Si asta pentru ca perdelele si draperiile pot avea un impact major pentru stilul unei camere.

Invata de la specialisti cum sa gasesti echilibrul perfect intre functionalitate, ambianta si stil. Ultima sesiune de curs este de fapt o aplicatie practica, a tot ceea ce ai invatat, pe proiectul tau- fie ca e vorba de transformarea radicala a casei, sau numai de redecorarea unei camere. Vei avea posibilitatea de a sta de vorba cu cei trei profesionisti si de a beneficia de sfaturile lor personalizate.

Nimic nu te mai impiedica apoi sa-ti pui in practica visurile de decorator!

In plus, Bell’Agio Casa va vine in ajutor, oferind tuturor participantilor la curs un discount de 20% pentru toate produsele care vor fi achizitionate pana la 31.12.2012 in oricare dintre magazinele noastre.

Curs design interior Bellagio

Inscrierile se pot face la www.bellagiolife.com
 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ