Logo Design Decorativ  

ECOlemn participa la prestigiosul ROCAD 2012

Articole

Ecolemn - Parchet prin excelenta
ECOlemn, companie de top in comertul si montajul pardoselilor din lemn, participa la prestigiosul eveniment al profesionistilor in arhitectura ROCAD 2012, in perioada 16-18 mai 2012.
Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD) pune la dispozitie vizitatorilor standul ECOlemn, in cadrul sectiunii "Interioare pentru domeniul rezidential si comercial - Podele si sisteme de pardoseli".
Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in prezenta unor personalitati de referinta din tara si din strainatate.


Anul 2012 este unul deosebit pentru specialistii din domeniu. In timp ce scoala romaneasca de arhitectura implineste 120 de ani de existenta, liderul de piata ECOlemn serbeaza 10 ani de activitate prin excelenta cu noutati interesante, pregatite pentru participarea la ROCAD 2012 (Romanian Convention Of Architecture and Design), intre 16 si 18 mai a.c.

Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD) este dedicata arhitectilor, designerilor, jurnalistilor, artistilor plastici, muzicienilor, compozitorilor, artistilor de teatru, sculptorilor si tuturor pasionatilor din domeniu, cu accesul gratuit publicului interesat.

Acest eveniment cultural unic in Europa de Sud-Est este organizat de Universitatea "Ion Mincu" din Bucuresti" si are drept invitati castigatori ai celor mai prestigioase premii internationale, care vor vorbi la ROCAD despre frumos, confort, inspiratie si creatie: Gottfried Bohm, Peter Bohm, Esteve Bonell, Mario Botta, Mathias del Campo, Rene Davids, Anton Garcia Abril, Sandra Manninger, Pierre von Meiss, Carlos Ott, Gaetano Pesce, Antonino Saggio, Eduardo Souto de Moura, Kostas Terzidis, Maria Voyatzaki si Elia Zanghelis.

In cadrul Conventiei Romane de Arhitectura si Design vor avea loc doua ceremonii speciale: atribuirea distinctiei "Doctor Honoris Causa" al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti lui Eduardo Souto de Moura - premiatul Pritzker in anul 2011 si lui Gottfried Bohm–premiat Pritzker in anul 1986.
Ceremonia de deschidere a ROCAD 2012 va beneficia de participarea extraordinara a Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Alaturi de acestia, firmele performante in amenajari si design vor fi la dispozitia vizitatorilor cu informatii si noutati. Prezentarea standului ECOlemn va fi disponibila la sectiunea "Interioare pentru domeniul rezidential si comercial - Podele si sisteme de pardoseli", unde specialistii companiei de renume isi vor impartasi cunostintele, recomandarile si secretele pasionatilor de design interior si creatie. ECOlemn va marca 10 ani de activitate prin surprize si noutati demne de evenimentul de amploare ROCAD 2012.

Ecolemn promoveaza la aceasta manifestare un nou concept de pardoseala din lemn, denumit SKIMB, by Fanco Cominotti.

SKIMB - un nou Concept de Pardoseli din lemn, Revolutionar si Ecologic

Parchetul din lemn SKIMB este un produs prefinit lacuit cu lacuri transparente sau colorate, ca orice alt parchet prefinit din lume.
Caracteristica cea mai deosebita a produsului, elementul de noutate si unicitate este dat de faptul ca in orice moment, partea nobila( suprafata pe care se calca) poate fi inlocuita: fie lamele disparate, fie toata suprafata parchetului. Conceptul apartine d.lui Franco Cominotti si este protejat de BREVET EUROPEAN nr. EP2050894A1.

Afla mai mult despre  Ecolemn - Parchet prin excelenţă 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ