Logo Design Decorativ  

Turistii prefera inchirierea unui apartament in regim hotelier in Bucuresti

Bucharest Apartments - Apartamente in regim hotelier       Piata bucuresteana a inchirierilor in regim hotelier se afla in plina ascensiune. Tot mai multi turisti prefera varianta inchirierii unui apartament renovat si utilat in defavoarea cazarii la unul dintre hotelurile din capitala. Bucharestapartment.net declara ca aceasta tendinta se datoreaza preturilor considerabil mai mici si a conditiilor superioare oferite de proprietarii imobilelor oferite spre inchiriere pe termen scurt.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Turismului, in Bucuresti sunt in jur de 1.000 de apartamente ce se inchiriaza in regim hotelier, iar gradul de ocupare al acestora este de aproximativ 70%. Numai in ultimul an, cererea pentru acest tip de cazare a crescut cu 10%. Aceasta oportunitate de afacere este deosebit de tentanta pentru proprietarii care au un imobil pe care nu doresc sa-l vanda si nici sa-l inchiereze pe termen lung, insa au sansa de a-l valorifica pe aceasta cale. Castigul lor se poate ridica la cateva sute de euro pe luna.

Cele mai cautate zone sunt Piata Universitatii, Dorobanti, Victoriei si Unirii unde o zi de cazare costa aproximativ 30 de euro pentru o garsoniera, 60 euro pentru un apartament cu doua camere si 80 de euro pentru unul cu trei camere. Cu cat acestea sunt localizate mai departe de centru cu atat pretul lor scade. De exemplu, un apartament cu doua camere din zona 1 Mai costa 35 de euro pe zi in timp ce o garsoniera din zona Brancoveanu costa 20 de euro pe zi.

Pe langa preturile mult mai mici comparativ cu cele ale hotelurilor, avantajul inchirierilor in regim hotelier este reprezentat de oferirea confortului, facilitatilor si intimitatii de care turistii de care turistii au parte acasa. Nu este deloc de neglijat faptul ca la preturi minime, aceste apartamente pot acomoda mai multe persoane in aceeasi camera. Din acest motiv, turistii care calatoresc in grup vad aceasta varianta de cazare ca fiind cea mai avantajoasa.

Acest tip de cazare pe termen scurt este deosebit de popular in tarile occidentale. In Romania, fenomenul a luat amploarea abia in ultimii ani. Tocmai din acest motiv, multi turisti straini care viziteaza capitala, mai intra online si cauta oferte de acest gen. Din considerente financiare sau de confort, acestia se orienteaza catre inchirierea unui apartament in regim hotelier. Este cea mai buna alternativa deoarece majoritatea acestor locuinte sunt recent renovate si utilate la cele mai inalte standarde. Luxul si intimitatea pe care le ofera sunt cu mult superioare celor care se gasesc intr-o camera de hotel la acelasi pret.
 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ