Logo Design Decorativ  

Utilitatea mobilei de bucatarie

Articole
luni, 15 decembrie 2014
Mobila de bucatarie MobShop De ce fel de mobila are nevoie bucataria perfecta?

Raspunsul la aceasta intrebare variaza in functie de necesitatile fiecarei locuinte! Daca ai nevoie de spatii largi de depozitare ale ustensilelor voluminoase de bucatarie, este necesar un mobilier de bucatarie incapator. Daca necesitatile sunt minime, este suficient un mobilier de bucatarie cu mai putine corpuri insa compartimentat inteligent!

MobShop iti ofera o multime de alternative din care sa alegi! Mobiliere cu blat si corp suspendat, sau cu loc pentru incorporarea diverselor obiecte electrocasnice necesare precum masina de spalat vase sau cuptor. Modelele existente in depozitele MobShop sunt create pentru a fi asezate pe coltul incaperilor, asezate de-a lungul unui perete sau sub forma de U, in functie de tipul spatiilor disponibile.

Importanta design-ului mobilei de bucatarie

Pe langa functionalitatea mobilierului, este necesar un design care sa inveseleasca atmosfera casei si sa faca o placere timpul petrecut in bucatarie!

Seturile de mobilier de bucatarie MobShop au o varietate notabila de culori aprinse, precum verde sau portocaliu ori sobre, ca negru sau burgundy. Vei gasi si mobilier alb sau negru, pentru cele mai sofisticate decoruri de locuinte. Fiecare dintre ele se potriveste unor tipuri de personalitati si, cel mai important, imbina utilul cu placutul. Astfel, petrecutul timpului in bucatarie se complementeaza cu decorul acesteia, ajutand la mentinerea unei atmosfere armonioase a casei.

Pe langa aspectul placut al mobilei, aceasta trebuie sa fie realizata din materiale rezistente la umezeala sau aburi, de preferat cu un finisaj lucios. Gasesti aceste calitati la modelele MobShop, unele fiind realizate din PAL lucios imbinat cu sticla colorata sau avand incorporat blat termorezistent.

Te invitam oricand in showroom-ul nostru pentru a vizualiza toate tipurile de mobilier de bucatarie si pentru a afla detalii despre modelele care se potrivesc locuintei tale!
Fa cunostinta cu echipa MobShop

 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ