Logo Design Decorativ  

Decoratiuni de Craciun -02

Imprimare E-mail
Decoratiuni Craciun
Totul este gata pentru venirea Craciunului deoarece aduce in casa dumneavoastra cadoul perfect - o amenajare de vis si decor de Sarbatoare.

In camera copiilor veti crea spatii de poveste si de joaca prin intermediul personajelor de desen animat, prin culori suave, materialele diafane ale perdelelor si draperiilor, prin lenjeriile de pat vesele si prietenoase.
Mochetele cu imprimeuri cu personaje Disney sau cele sub forma unui puzzle va indeamna la joaca si la ascultarea povestilor spuse de mame sau bunici inainte de culcare. Lasati-va imaginatia libera si creati astfel copilului dumneavoastra un spatiu plin de veselie si culori.

Pentru o atmosfera speciala, va recomandam sa completati decorul cu seturi de fete de masa, vesela stralucitoare, lumanari in sfesnice cromate. Mici retusuri cum ar fi realizarea unor huse sau tapiterii din materiale stralucitoare vor crea mari efecte prin schimbarea atmosferei intr-una de Sarbatoare.

Nu ezitati sa schimbati functiunea clasica a obiectelor sau sa folositi accesorii inedite pentru a da o imagine noua decorului din casa dumneavoastra. Panglici colorate, coronite decorate cu miniaturi din lut si lumanari, nuci si castane vopsite in auriu, plante uscate pe care ati pulverizat auriu sau culori aprinse sunt doar cateva sugestii. Caminul dumneavoastra va deveni un loc plin de caldura si stralucire pentru intreaga familie daca va veti valorifica la maxim creativitatea si veti pune suflet si pasiune in decorarea fiecarei incaperi.
Craciunul, prin cadouri si bucurie, apartine in primul rand copiilor, deci oferiti-le decor de poveste!

 
Distribuiti pagina pe:Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ