Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Patul care se transforma in tavan

design interior apartament mic O solutie perfecta pentru garsoniere sau dormitoare mici este patul Bed up! Asa cum tavanele false sunt la moda, de ce sa nu profitati de acest lucru si in timpul zilei cand nu folositi patul sa-l transformati intr-un tavan decorativ. Sursa: decadrages.com

Bed up - Patul care se transforma in tavan
 
Biblioteca Rek

Biblioteca Rek - design mobila Rafturile in zig zag ale acestui dulap se gliseasa inauntru sau in afara, oferind cat spatiu este necesar. Cu Rek nu vor mai fi parti goale in biblioteca pentru ca aceasta va fi mereu plina - Reinier de Jong.

design dulap cu rafturi in zig zag
Citeste tot articolul >>
 
Cazi incorporate in podea - Colectia pentru baie Oveflow

Cazi incorporate in podea
design baie moderna Portal in alta lume sau o cada uimitoare cu un design ingenios?
Cazile de la Kaesch sunt atractive prin modul in care se contopeste cu baia dumneavoastra, la propriu. Relaxare, lux si confort.

poze design bai moderne
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte >

Rezultate 7 - 9 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ