Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Colectia Sushi

colectia de sofa Sushi Noua colectie de sofa de la Morosso are motive unice perfecte pentru spatii cu design retro. Motivele florale sunt excelente pentru camerele de fete.

sofa living design retro
Citeste tot articolul >>
 
Canapeaua Moara

canapea cu design retro, mobilier living Canapeaua Moara are un design ce duce un pic inspre retro cu liniile curbate cat si influente moderne prin materialele utilizate si extremitatile dramatice ale acesteia. Producator: Polstrin.
canapele living
Citeste tot articolul >>
 
Patul Metis Plus

design mobilier Un pat interesant si foarte confortabil, are un stil ce se potriveste foarte bine cu stilul baroc in combinatie cu cel modern. Contrastul dintre alb si negru creeaza personalitate designului per total. Huelsta design.

Patul Metis Plus
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte >

Rezultate 10 - 12 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ