Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Masa Razza

Masa Razza
O colectie cu personalitate si puternica prin stilul rock adoptat va va transforma total casa. Masa aceasta atrage prin culorile puternice si modelul interesant. Moroso
 
Colectie de baie din lemn de frasin

mobilier de baie
cada baie O colectie eleganta si moderna prin stilul echilibrat de forme si materiale folosite pentru colectia - Fontane di Dogi, facuta complet din lemn de frasin. Dogi.

raft cu oglinda baie
set mobila baie
 
Taburetul "Hula-Hoop"Taburetul "Hula-Hoop", reprezinta expresia veseliei in designul interior, prin forme si culori vii, ideale pentru o casa moderna. Stefano Giovanonni & Francesco Paretti.
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 121 - 123 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2020 Design Decorativ