Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Masa Crow

masa crow 1

O masa cu un aspect interesant ne este oferita de Sander Mulder. Picioarele sunt asemanatoare picioarelor pasarilor iar blatul transparent din sticla ofera o idee de mai mult spatiu si subliniaza picioarele elegant lucrate in lemn.

masa crow 2
 
Bucataria Riciclantica

Bucataria Riciclantica
Bucatarie ecologica
Bucatarie design modern
Aceasta bucatarie respecta cele patru principii ale compatibilitatii eco: consum minim de material si energie, durabilitate, reciclabilitate si finisaje netoxice. Pe langa acestea designul nu lasa deloc de dorit prin formele subtile si dinamice inspirate de natura. Producator: Valcucine.

bucatarie eco moderna
Citeste tot articolul >>
 
Taburetul "Hula-Hoop"Taburetul "Hula-Hoop", reprezinta expresia veseliei in designul interior, prin forme si culori vii, ideale pentru o casa moderna. Stefano Giovanonni & Francesco Paretti.
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 121 - 123 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2019 Design Decorativ