Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Scaunele Funk

scaune cu un design simplu si contemporan
Pentru un design simplu si contemporan scaunele Funk vor sublinia cu siguranta o sufragerie cu un design inteligent si interesant. Producator: Frighetto.

scaun simplu sufragerie
 
Masa Big Table

Big-table-masa-1

Big-table-masa-2

O masa cu un design aparte cu o personalitate puternica, mereu in miscare, care incearca sa puna mereu un picior in fata altuia, la o distanta din ce in ce mai mare, Din orice unghi este privita masa aceasta arata mereu diferit dintr-un punct de vedere in altul. Bonaldo.

Big-table-masa-3
Citeste tot articolul >>
 
Scaunul din nuc Prism

Scaun din nuc

Scaunul Prism este facut din lemn de nuc refolosit. Bucatelele de lemn aruncate de la alte produse se aduna uimitor intr-un design interesant ca un puzzle elegant. Producator: Brave Space Design.

Scaun nuc Prism
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 136 - 138 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ