Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Eleganta si lux - Chiuveta Omvivo Washplane
Chiuveta Omvivo Washplane
Un design minimalist ce tine de stilul luxos si rafinat. Un model de chiuveta suplu, elegant si scluptural. Producator: OmniGlass Ltd.

chiuveta cu un design minimalist
 
Dancing Chair - scaunul care danseaza cu tine

Dancing Chair 2

Un scaun uimitor care iti da impresia ca plutesti in el. Designul este special prin lemnul deschis la culoare folosit si fotoliul usor de culoarea gri Constance Guisset.

Dancing Chair
 
Scaunul din piele si lemn Sahara

sahara scaun 1

sahara scaun 4

sahara scaun 2

sahara scaun 6

Inspiratia pentru scaunul Sahara a fost viata de cabana din Africa. Designul e special prin picioarele elegante finisate cu detalii fine de crom. Combinatia de metal si lemn si pielea folosita pentru tapiterie fac din acest scaun o bijuterie. Lammhults.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 139 - 141 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2021 Design Decorativ