Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Scaunul din piele si lemn Sahara

sahara scaun 1

sahara scaun 4

sahara scaun 2

sahara scaun 6

Inspiratia pentru scaunul Sahara a fost viata de cabana din Africa. Designul e special prin picioarele elegante finisate cu detalii fine de crom. Combinatia de metal si lemn si pielea folosita pentru tapiterie fac din acest scaun o bijuterie. Lammhults.
Citeste tot articolul >>
 
Rafturi din crengi de copaci

rafturi din crengi de copaci
Un raft interesant ce aduce natura in designul unei case. Ideea acestui raft a fost inspirata de zona inundata si de jungla din Sri Lanka. WOKmedia.


 
Kersplat-masuta pentru cafea


O masa spectaculoasa inspirata de viata efemera a unui strop de lichid. Designul este unul inovator si foarte interesant. James Ian Killinger.

 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 142 - 144 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ