Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Solutii eficiente pentru efecte uimitoare - lemnul in casa

ceramica lemn 2

Placi ceramice elegante ce imita foarte bine textura lemnului. Sunt mai usor de folosit, de curatati si mai rezistente. Producator: Mirage Granito Ceramico.

ceramica lemn 1
 
Candelabrul Collage

Candelabrul Collage
candelabru poza model 2
Un candelabru care se joaca delicat cu stilurile si materialele folosite, de la portelan la bronz, cristal si lemn. Nu stiu cum, dar toate puse la un loc au creat un tot unitar care atrage imediat atentia. Designer: David Wiseman

candelabru poza model 2
Citeste tot articolul >>
 
Ceasul Oclock


Ceasul Oclock are o forma aparte prin forma oarecum organica. Ceasul este relativ usor si are 120cm in diametru. Isi va face cu siguranta simtita prezenta in camera prin designul puternic. van Esch.


 
<< Start < Inapoi 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Inainte >

Rezultate 145 - 147 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ