Logo Design Decorativ  

Design interior case / apartamente moderne

Navigand pe paginile categoriei DESIGN INTERIOR veti descoperi o bogata sursa de inspiratie pentru amenajarea locuintei dvs,

idei si solutii practice de design interior

, informatii utile despre stiluri si ultimele tendinte in materie de design interior, o impresionanta colectie de imagini cu cele mai reusite colectii semnate de designeri renumiti si specialisti in amenajare. Indiferent ca locuiti la casa sau intr-un apartament, amenajati-va casa cu stil si bun gust intr-un mod creativ si obtineti un ambient familial cu multa personalitate.


Lampa Aldo Tura

Lampa Aldo Tura
O lampa neobisnuita, cu o baza senzuala de lemn care sprijina doua felinare delicate in stil usor retro. Design Aldo Tura.

lampa in stil retro
 
Calendarul Chrono-Shredder

calendar cu design unic
Un produs interesant de vazut la inceput de an. Calendarul Chrono Shredder ne aduce aminte cat de pretios este timpul in viata noastra. Reprezinta trecerea timpului printacarea la propriu a zilelor trecute din calendar. Face putina dezordine, dar ideea e amuzanta. Susanna Hertrich

Calendarul Chrono Shredder
 
Masa din conserva

canned bench 1

Lasati frau liber fanteziei in amenajarea casei. Aceasta masuta parca vine din Alice din Tara Minunilor. Designul jucause facea aceasta masa sa fie perfecta si pentru sufragerie cat si pentru camera copiilor. Straightlinedesigns Inc.

canned bench 2
 
<< Start < Inapoi 51 52 Inainte >

Rezultate 151 - 153 din 155Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2021 Design Decorativ