Logo Design Decorativ  

Parchet / Pardoseli pentru interior si exteriorPardoseli din lemn

PARCHET pentru INTERIOR si EXTERIOR


Am creat aceasta sectiune noua cu scopul de a va pune la dispozitie informatii utile din domeniul pardoselilor, parchetul de calitate superioara fiind un element indispensabil in procesul de amenajare a spatiilor interioare si exterioare.
In articolele viitoare vom aborda mai pe larg cele mai cautate modele de parchet pentru interior (parchet masiv, parchet dublu si triplu stratificat, parchet de bambus, etc.), vom prezenta cele mai apreciate solutii de pardoseli din lemn pentru exterior (deck si placari verticale cu lemn masiv), mozaicul din lemn si multe altele.
parchet parchet triplu stratificat
 
Parchet triplu stratificat

Un parchet frumos poate deveni element de decor pentru livingul casei, incaperea in care un parchet de calitate din lemn masiv sau triplu stratificat iese cel mai bine in evidenta.
parchet triplustratificat
 
Parchet din lemn masiv

Parchet din lemn masiv din esente indigene si exotice, pentru pardoseli interioare


Parchet Lemn Natural Parchetul din lemn masiv / traditional din esente indigene si exotice este obtinut dintr-o unica esenta de lemn. Fiind rece vara si cald iarna, silentios, rezistent, economic, versatil, elastic si durabil, alegerea acestuia pentru spatiul de locuit, de lucru este motivata atat de factori tehnici cat si subiectivi.

Parchetul din lemn masiv este disponibil cu grosimi 10/14/15/22mm; latimi 60 - 130mm; lungimi 300 - 2000mm.
Are clasele de calitate: Extra (fibra dreapta / ondulata, fara nod, alburn, crapaturi), Comercial (fibra dreapta / ondulata, fara alburn, crapaturi, se admit noduri mici sanatoase), Nodino (fibra dreapta / ondulata, fara alburn, crapaturi, se admit noduri mici sanatoase, diferente de culoare), Rustic (fibra dreapta / ondulata, se admit alburn, noduri mai mari, fara crapaturi) si U (uni) - calitate unica (pot exista mici defecte ale lemnului).

Esentele de lemn exotic si indigen disponibile sunt:
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte >
Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008 - 2024 Design Decorativ