Logo Design Decorativ  

Parchet / Pardoseli pentru interior si exteriorParchet stratificat din lemn indigen si exotic

Parchetul stratificat se imparte in 3 categorii:

parchet lemn stratificat Parchet stratificat unistrip (plansa unica)
Este parchetul stratificat pentru pardoseli incalzite. Recomandat a se monta prin lipire.
- Esente disponibile: stejar, doussie, merbau, wenge, iroko, artar canadian.
- Dimensiuni: 10(4) x 70 x 490÷600 mm 10(4) x 90 x 500÷1000 mm
- Finisaj: lacuit sau uleiat

Parchet triplu stratificat bi sau tristrip
- Esente disponibile: stejar, stejar nuantat, nuc, stejar albit, merbau, fag, artar canadian, kempas.
- Dimensiuni: 14(3) x 180/186 x 2200 mm
- Poate fi montat atat flotant cat si lipit.
- Finisaj: lacuit

Parchet dublu si triplu stratificat unistrip (plansa unica)
Lamele de parchet de dimensiuni mari realizat in stil italian cu o suita de finisaje deosebite realizate manual: colorari, antichizari, rindeluiri, decapari, perieri.
Citeste tot articolul >>
 
Parchet stratificat de lux din lemn - CADORIN

parchet stratificat cadorin LISTONI ORO CADORIN GROUP - de peste un secol, gratie pasiunii si experientei, transforma un material unic lemnul intr-un parchet de elita, plin de personalitate.

Situata in Possagno (provincia Treviso), intr-un spatiu privilegiat din perspectiva istorica si culturala, CADORIN GROUP isi extrage forta din fericita imbinare intre tehnologiile cele mai moderne si minutiozitatea prelucrarii manuale, ajunsa la rang de arta. Rezultatul este parchetul de inalta calitate si precizie a prelucrarii, realizat conform exigentelor clientului, la dimensiuni mari, dintr-o paleta de 30 de esente de lemn.

Gama finisajelor este infinita: lemn "periat", slefuit manual, cu "efect de rindea", "antichizat", cu insertii de metale pretioase, etc. Tusa finala se constituie dintr-un ulei natural sau lacuri de calitate, care evidentiaza naturaletea si versatilitatea lemnului.

Citeste tot articolul >>
 
Pardoseli din lemn pentru exterior (deck)

Decking-ul - solutia ideala pentru spatiile de relaxare, pentru pavari si placari

pardoseli lemn exterior Cautarile constante in privinta utilizarii lemnului de exterior in arhitectura a dus la o crestere a numarului de solutii aplicate in aproape toate domeniile pietei constructiilor.
Noi solutii si noi materiale destinate pardoselilor si placarilor exterioare au fost revelate odata cu utilizarea lemnelor exotice cu durabilitatea foarte inalta, ce permit rezolvarea unor situatii dificile chiar si acolo unde expunerea la conditii climatice dure este indelungata.
Decking-ul este un sistem utilizat pentru pardoseli simple exterioare, alei de traversare, gradini, promenade, faleze, pardoseli pentru localuri in aer liber, paliere si scari de gradina, parcari, alei de golf, pontoane, podete, terase, chioscuri de gradina, placari de fatade, etc.

Toate tipurile de pardoseli exterioare sunt adaptabile la sistemele cu suport reglabil din PVC. Acest sistem reglabil permite montarea pardoselilor de tip decking direct peste hidroizolatii si permite preluarea unor diferente de nivel semnificative.
Citeste tot articolul >>
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte >
Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ