Logo Design Decorativ  

Parchet / Pardoseli pentru interior si exteriorMozaic din lemn
mozaic din lemn Mozaicul din lemn este un produs nou, care deschide multiple perspective pentru oricine apreciaza caldura si efectul natural al lemnului in spatiul de locuit sau de lucru.
Gama cromatica este diversa, asigurata atat de multiplele esente de lemn pretios utilizate, cat si de minutiozitatea finisajului fiecarui element in parte. Masurile elementelor sunt si ele diverse, astfel incat se poate crea o tesatura mozaicala diferita de la un proiect la altul. Reteaua de sustinere a elementelor mozaicului permite miscarea libera a fiecarui element, nemaifiind obligat sa urmeze o suprafata plana, permitandu-i acestuia sa se muleze pe diferite tipuri de profile.
Citeste tot articolul >>
 
Colectia de parchet laminat Trend Time

Parchet laminat Trendtime pardoseli laminate Parador Colectia de parchet laminat Trendtime de la Parador  este caracterizata de un design care aduce texturi pretioase si frumoase in casa cu diverse functii, cum ar fi rezistenta la impact si la umezeala. Diferite modele si esente de pardoseli laminate din oferta Parador.

Modele de podele laminate poza 3
Citeste tot articolul >>
 
Podele curbate din lemn
podele curbate din lemn Podelele de lemn cu sipci drepte sunt peste tot. Incercati un model cu linii mai organice si curbate. Producator: Waldilla.eu
pardoseli din lemn masiv
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>
Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2020 Design Decorativ