proiecte case

Proiecte de Case si Vile Moderne

Biroul de arhitectura ARCHETON Romania are ca obiect principal de activitate proiectarea cladirilor cu destinatie rezidentiala, serviciu oferit cu arie de acoperire nationala (doar elaborarea documentatiilor tehnice prevazute de legislatia in vigoare, nu si executarea lucrarilor de constructii).

Faza de elaborare a proiectelor prezentate pe acest site este de Proiect Tehnic complet (PT), continand toate specialitatile:
- Proiectul de Arhitectura: toate partile scrise si desenate specifice, elaborate pentru faza DDE (Detalii De Executie);
- Proiectul de Rezistenta: toate partile scrise si desenate specifice, faza DDE, verificat de un verificator MLPAT;
- Instalatii: proiectele de instalatii sanitare, termice si electrice, verificat de un verificator autorizat.

Devizul estimativ este oferit gratuit ca parte componenta a documentatiei tehnice complete si contine listele cu necesarul de materiale de constructii si cantitatile de lucrari prevazute in proiectul tehnic.

Biroul de arhitectura Archeton concepe si elaboreaza la cheie proiecte de casa si vile moderne, oferind clientilor servicii complete si profesionale de arhitectura si inginerie pentru proiectarea cladirilor rezidentiale si consultanta in constructii.

Portofoliul Archeton cuprinde proiecte de casa si vile bine gandite si functionale, proiectate tinandu-se cont de nevoile, gustul si bugetul beneficiarilor. Proiectele Archeton reflecta mai mult decat tendinte trecatoare, casele noastre sunt comfortabile, avand cheltuieli de regie si de intretinere scazute.
Oferta noastra bogata si variata cuprinde o diversitate de peste 110 de modele de casa:
proiecte tip pentru locuinte unifamiliale (proiecte case mici si ieftine, casa parter, proiecte case cu mansarda, case din lemn), proiecte case duplex, proiecte casa de vacanta, proiecte casa pentru doua familii, proiecte vile multifamiliale, proiect de casa pentru teren ingust, proiect case moderne, tipuri de case din caramida sau BCA, etc.

Accesati sectiunea Modele Case pentru a rasfoi online catalogul de proiecte case Archeton.


Proiect Casa MARIA E-659

blank
Proiecte case mici - Casa MARIA
Casa unifamiliala cu doua nivele, avand suprafata construita relativ mica si un garaj pentru o masina. Zona interioara este accesibila si din garaj, traversand sala cazanelor. Zona living-sufragerie-bucatarie se afla in acelasi spatiu, dar cu functiunile bine separate. Sufrageria octogonala, vitrata, foarte luminoasa, este despartita de bucatarie printr-o masa sau un bar. Terasa este accesibila din living din doua directii, ea poate inconjura coltul casei dinspre gradina (luand in considerare caracteristicile locale ale terenului) La etaj s-a proiectat zona de noapte. Din cele doua camere mai mari exista acces spre un balcon.

Regim de inaltime: Parter+Mansarda
Tip cladire: Locuinta unifamiliala
Structura: Zidarie din BCA
Suprafata utila: 133.9 m2
Amprenta la sol: 96.1 m2
Suprafata desfas.: 252.0 m2
Gabarit: 9.5 x 12.3 m
Inaltime la coama: 7.8 m
Panta acoperisului: 40,0; 26,0
Numar persoane: 4
Numar dormitoare: 3
Numar bai: 2
Nr. locuri in garaj: 1
Semineu in living: Da
Pret: 1700 Euro
blank

Proiect Casa COLIBA E-255

blank
Casa moderna parter si mansarda - Casa COLIBA
Casa unifamiliala cu doua nivele, linii simple si cu aspect placut. Ea e dotata si cu un garaj pentru o masina. Aspectul fatadei se poate imbunatati prin montarea jaluzelelor la ferestrele casei. La parter sunt proiectate spatiile cu functii de baza. In prezent, livingul, sufrageria si bucataria formeaza un spatiu comun, dar ele pot fi separate prin pereti despartitori. Semineul din living aduce o ambianta familiara incaperii. In mansarda, pe langa dormitorul matrimonial, caruia ii apartine si un dressing, s-au proiectat trei camere cu dimensiuni mai mici, destinate copiilor. Acestea au o baie comuna. Camera de deasupra garajului este accesibila de la odihna scarii.

Regim de inaltime: Parter+Mansarda
Tip cladire: Locuinta unifamiliala
Structura: Zidarie caramida
Suprafata utila: 160.7 m2
Amprenta la sol: 102.3 m2
Suprafata desfas.: 244.0 m2
Gabarit: 10.1 x 12.2 m
Inaltime la coama: 7.36 m
Panta acoperisului: 40,0
Numar persoane: 5
Numar dormitoare: 4
Numar bai: 2
Nr. locuri in garaj: 1
Semineu in living: Da
Pret: 2930 Euro
blank
Revista PROIECT

Revista PROIECT - Nr. 1 / 2012

Revista PROIECT continua lista publicatiilor internationale Archeton, ea fiind cea mai recenta dintre acestea si destinata special cititorilor din Romania.

Este o publicatie trimestriala de arhitectura, prezentand in fiecare numar al sau cate 50 de proiecte de locuinte din portofoliul de peste 700 de realizari ale firmei, proiectele fiind prezentate pe doua pagini alaturate, cu o scurta descriere a cladirii, cu specificarea dimensiunilor si suprafetelor caracteristice, cu planul tuturor nivelurilor, cu poze cu fatadele casei din diverse perspective, cu imagini de amenajari si decoratiuni interioare, cu vizualizari 3D.


Prezentare video ARCHETON

 

Contactati-ne completand formularul de mai jos: