Logo Design Decorativ  

Lansare Sympa Fleurs - aranjamente cu tematica de Craciun

Articole
joi, 28 noiembrie 2013
Aranjamente cu tematica de Craciun Sympa Fleurs este un boutique de aranjamente si decoratiuni florale, realizate cu mult drag si grija pentru a face momentele importante din viata noastra mai frumoase si mai colorate. Prima pagina a povestii Sympa Fleurs incepe in perioada magica de Craciun, cu lansarea colectiei de iarna, pe data de 6 decembrie 2013, la cafeneaua Coftale din Bucuresti, incepand cu ora 19:30.

Dupa ce a ales cele mai frumoase si cele mai vesele accesorii, un ceainic cu buline, canite de cafea cu dichis, plante uscate, conuri, nuci si, nu in ultimul rand, elementul esential al iernii - bradul natural - Sympa Fleurs va asteapta cu drag la evenimentul de lansare pentru a admira aranjamente si decoratiuni de iarna.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate in jur de 25 de aranjamente si decoratiuni de Craciun, printre care: diverse modele de coronite din brad natural si din nuiele, aranjamente cu lumanari, aranjamente folosind diverse obiecte frumoase (ceainic, canite, boluri din sticla), decoratiuni pentru masa de Craciun si pentru casa. Fiecare invitat poate alege dupa bunul plac al sufletului: fie coronite si aranjamente proaspete, cu brad natural, fie pe cele care folosesc nuiele si suport din muschi uscat pentru a le pastra pentru o perioada indelungata de timp. Obiectele pot fi achizitionate in cadrul expozitiei sau pot fi comandate ulterior de pe pagina de Facebook si de pe site, in limita stocului disponibil.

Si pentru ca evenimentul este chiar de Sf. Nicolae, va asteptam cu turta dulce si portocale din partea casei si puteti degusta delicioasa ciocolata calda cu marshmallows sau alte specialitati de cafea si ceai pregatite de specialistii de la Coftale.
Si ca sa ne amintim ce frumos era pe cand eram copii, vom scrie impreuna o scrisoare catre Mos Nicolae: detalii la eveniment.

Puteti sa urmariti ce surprize va pregatim aici:
www.facebook.com/events/452981364810816/
si sa vedeti ce aranjamente frumoase facem noi aici: www.facebook.com/sympafleurs

Coronita din brad - Aranjamente de Craciun Aranjamente florale decorative de Craciun
 
Distribuiti pagina pe:

Pagina Facebook Design Decorativ
Design Decorativ pe Twitter
Copyright © 2008-2022 Design Decorativ